Saturday, 30 October 2010

SURAT PEMBACA KEPADA BLOGGER PARPU

Salam, 

Penulisan ini bukan lah untuk memburukkan atau menjatuhkan maruah, tapi ia adalah jujur dan ikhlas dari hati seorang Muslim, Rakyat Malaysia dan Bangsa Melayu.

Anwar harus dihukum dengan  dalam ertikata yang lain beliau sangat berbahaya pada Agama, Negara dan Bangsa. Mengapa saya kata seperti itu, semuanya akan kerana sikap dan sifat Anwar yang sanggup membuat apa sahaja untuk mencapai akan agenda dan impiannya. Jika kita rujuk dan sedar akan sikap dan sifat Anwar, ia tidak lari dari sikap dan sifat para zionis yahudi laknat. Tidak percaya? terpulang. 

Mengikut akan laporan berita Utusan Melayu, ahkbar 
Sin Chew Daily telah melaporkan kenyataan Anwar yang akan melantik lim kit siang untuk menjadi Timbalan Perdana Menteri Malaysia, jika PR menang pada PRU13 yang akan tiba kelak tidak lama lagi. Yeah, Lihat, lihat sepuas - puasnya, Masih tidak nampak? sudah ada suara - suara datang dari mulut Melayu yang berbunyi, " Tidak baik kita bersikap prejudis, Apalah salahnya jika Cina jadi TPM kita".? 

Permainan yang halus. Anwar tahu, bahawa nyawanya sekarang berada di hujung tanduk dan ia amat mengharapkan undi rakyat. Undi Melayu sudah tentu tidak akan kembali untuk Menyokong Anwar dengan secara total, Anwar sedar akan hal itu. Dan disebabkan itu, Undi bukan Melayu harus ditarik, dibeli dengan harga yang mahal untuk memastikan dia Anwar selamat di dunia. 

Saya percaya dengan apa yang dikeluarkan oleh akhbar   Sin Chew Daily, 80 peratus kaum cina  tersenyum. 

Anwar ingat dirinya di sanjungi oleh para bukan Melayu, silap, ia silap sama sekali. Tatkala dirinya ditimpa tuduhan Meliwat sewaktu menjadi TPM dan sekarang, perkara ini telah dipegang dengan sekuat - kuatnya oleh para pembenci Melayu/islam. Anwar adalah alat mereka Para Pembenci Melayu/islam sebenarnya. Lagi sekali saya katakan Anwar adalah alat mereka Para Pembenci Melayu/Islam!!!

Disebabkan sifat dan sikap Anwar, Agama Islam dan Bangsa Melayu dihina  oleh mereka bukan Melayu, saya tidak hairan, jika terdapat bukan melayu menanggap semua Melayu adalah seperti Anwar dan semua muslim adalah seperti Anwar. 

Wahai Umat Islam, Wahai Umat Melayu, Anugerah Tuhan adalah sebaik - baiknya Anugerah, dan ia bukan lah seburuk - buruknya seperti mana dia Anwar ibrahim telah lakukan pada negara ini. 

Nabi S.a.w bersabda bahawa diakhir zaman akan muncul seorang yang bernama Dajjal yang membawa fitnah dan penipuan dan ia akan menjahanamkan dunia ini dengan sejahanam - jahanamnya maka, saya berani kata, ciri - ciri orang itu ada di Malaysia, dan dia adalah ANWAR BIN IBRAHIM. 

Sebarkan! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Teruskan usahamua prapu, untuk menghapuskan segala pengkianat/petualang di dalam negara. 

Allahuakbar!

No comments:

Post a Comment